PUHELIN | vaihde: +358 10 843 7000 | varaosakeskus: +358 10 843 7020 (auki arkisin 8.00 - 16.00) | vaunumyynti: +358 10 843 7018 | service(at)dometal.fi

TRM –vaunut näkyvät päivittäin Keski-Uudenmaan kunnossapitoketjuissa

TRM –vaunut näkyvät päivittäin Keski-Uudenmaan kunnossapitoketjuissa

– Kärry on mukavan matala kuormatessa. Kauhan tyhjentäminen on miellyttävää, kun lavalle näkee hytistä ja lava on sen verran iso, ettei tarvitse niin hirveän tarkkaan sihdata, toteaa Jenna Kivivirta, kysyttäessä käyttökokemuksia TRM16 maansiirtovaunusta. Hän ja Jemina Hartman työskentelevät parina pihojen kunnossapitotöissä Pestok Oy:ssä.  Jemina vetää TRM 16 maansiirtovaunua traktorilla ja Jenna kuormaa vaunua pyörökuormaajalla. – Vaunu kulkee vakaasti perässä eikä hypi – ja taittuu hyvin kiperissäkin paikoissa, kertoo Jemina puolestaan. Naiset antavat kiitosta vaunun isoista renkaista, jotka takaavat hyvän kulkukyvyn, eivätkä uppoa, jos alusta sattuu olemaan vetelä. Nätteyspisteitäkin TRM 16 saa.

Pestok Oy hankki TRM 16 vaunun heti alkuvuodesta 2017, kun vaunut tulivat tehtaan suoramyyntiin. Vaunu tuli heti päivittäiseen käyttöön ja sillä tehdään kiinteistönhuoltotöitä koko Keski-Uudenmaan alueella niin soran, lumen, lehtien kuin hiekoitussepelinkin kuljettamisen merkeissä ympäri vuoden. Pestok Oy:n yrittäjä Jari Rannasmaa sanoo kotimaisuuden painaneen paljon ostopäätöstä tehtäessä. – Kärrystä näkee, että se on hyvin tehty, hitsausjälki on tasalaatuista toisin kuin monissa nykyään markkinoilla olevissa maansiirtokärryissä, joissa on suurin piirtein jäänyt hitsauspuikko saumaan pystyyn. Hinta-laatu -suhde oli erittäin hyvä, olen todella tyytyväinen tähän hankintaan. Lisälaidat varmaan vielä pitäisi kärryyn hankkia syksyksi, Jari tuumii.

Dometal, traktorin peräkärry, TRM16
Dometal, traktorin peräkärry, TRM16
Dometal, traktorin peräkärry, TRM16

Monikäyttöinen TRM 18

Pestok keskittyy piha-alueiden kunnossapitoon, mutta muutaman kilometrin päässä heidän työmaastaan urakoivat Simo ja Justus Hartman ovat keskittyneet julkisten katujen ja teiden kunnossapitoon. Parhaillaan he harjaavat teitä puhtaaksi kuljettaen hiekotussoran pois Dometalin TRM 18 maansiirtovaunulla, kun lumen kuljetus on jo kuluvalta keväältä hoidettu.

– Olen jo muutaman vuoden hakenut maansiirtokärryä, onneksi en ehtinyt hankkia sitä ennen kuin huomasin, että Dometal on alkanut myydä vaunuja suoraan tehtaalta, Simo tokaisee. Ostopäätökseen vaikutti se, että TRM 18 vaunussa oli vakiona Hardox-lava ja kunnollisen kokoiset renkaat. – Tämä kärry on täysin pomppimaton.

Hartmanneilla on myös maatila, joten vaunun muuntaminen maatilakäyttöön kätevästi viljakasetilla oli tärkeä  ostopäätökseen vaikuttava tekijä. – Korokekasetti on todella kätevä ottaa pois ja asentaa paikoilleen trukin avulla, kehuu Justus Hartman.

Dometal, traktorin peräkärry, TRM18
Dometal, traktorin peräkärry, TRM18
2017-04-19T12:30:24+00:00 huhtikuu 19th, 2017|